In de meeste gevallen worden de behandelingen vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Dit betekent dat u over de behandelingen geen eigen risico betaalt. Hoeveel behandelingen u precies vergoed krijgt, is afhankelijk van de hoogte van uw aanvullende pakket. Voor het exacte aantal adviseren wij uw polis na te kijken. U bent zelf verantwoordelijk voor de door u afgesloten ziektekostenverzekering en voor de dekking van uw oefentherapie behandelingen. Tevens dient u zelf bij te houden of er een overschrijding plaatsvindt van het aantal behandelingen oefentherapie die u vergoed krijgt van uw ziektekostenverzekering.

Kinderen tot 18 jaar krijgen standaard 18 behandelingen uit de basisverzekering vergoed. Hierover wordt geen eigen risico in rekening gebracht door de zorgverzekeraar. Vanaf de 19e behandeling worden de behandelingen vergoed vanuit het aanvullende pakket. De psychosomatische therapie wordt altijd vanuit de aanvullende verzekering vergoed, ook bij kinderen onder de 18 jaar.

 

Directe toegankelijkheid

 

U kunt ook zonder verwijzing van een arts bij ons terecht. Na aanmelding vindt er een screening plaats in de praktijk waaruit blijkt of behandeling zinvol is en welke therapievorm geschikt is.

 

Tarieven

Voor de tarieven: neem gerust contact met ons op.