Medewerkers

Anneke Haanstra

Ilona de Lange

Anja Bruggink

 

 

 

Behandelinformatie

Voor de individuele behandelingen staat een half uur, voor de behandelingen psychosomatische oefentherapie of slaaptherapie wordt soms meer tijd gepland. Dit zal naar inzicht van de behandelend oefentherapeut beslist worden.  Wij vragen u om voor de intake een geldig id-bewijs en, indien u deze heeft, de verwijzing van de arts mee te nemen. U wordt verzocht tijdens uw behandelingen een badlaken mee te nemen i.v.m. de hygiëne. Wij streven er naar altijd zorgvuldig en op tijd te werken. Desondanks kan het voorkomen dat de behandeling voor u iets uitloopt. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Afspraken wijzigen/ afzeggen
Indien u onverhoopt verhinderd bent, dan dient u gemaakte afspraken uiterlijk 24 uur van tevoren af te zeggen. In geval van ziekte vragen wij u de afspraak uiterlijk om 8u dezelfde ochtend af te zeggen. Dit kan telefonisch of via de mail, zie contactgegevens. Indien een afspraak niet op tijd is afgezegd, kan het tarief “niet nagekomen afspraak/ verzuimtarief” in rekening worden gebracht.

Kwaliteit

Onze praktijk staat voor kwaliteit. Wij zijn lid van de Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM) en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici

Privacy

De therapeuten hebben beroepsgeheim. Wij werken in onze praktijk volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit houdt in dat uw persoonlijke gegevens beschermd zijn.